Gouwe Stek biedt een scala aan mogelijkheden voor uw catering. Van een koffietafel tot en met een uitgebreid diner. En van Hollandse stamppot tot sushi.

Je hoeft niet te kiezen uit vaststaande arrangementen. Bij Gouwe Stek staan je wensen voorop. Samen kijken we wat er - passend binnen uw budget - mogelijk is. En dat is vaak meer dan je denkt!

Catering op locatie

Gouwe Stek kan op bijna alle locaties de catering verzorgen. Ook als er (bijna) geen keukenvoorzieningen zijn. Heb je een bijzondere locatie in gedachten? Ik denk graag met je mee om je feest een smakelijke invulling te geven.

Catering bij het Gemaalhuis

Gezelschappen tot circa 30 mensen ontvang ik ook graag in het Gemaalhuis. Het Gemaalhuis staat naast de Mallemolen, aan de rand van de Goudse wijk Korte Akkeren. Het is mogelijk de molen te bezoeken en uitleg te krijgen van één van de molenaars. Leuk voor jong en oud.

Ambachtelijk en biologisch

Ik werk zo veel mogelijk met biologische producten en alle gerechten maak ik zelf. Bij Gouwe Stek geen kant-en-klare producten die van de groothandel komen.
Als het past bij je wensen, gebruik ik ook graag streekproducten.

Arrangementen

Gouwe Stek is ook het adres voor leuke arrangementen. Kies bijvoorbeeld voor een fietstocht door het Groene Hart. Na de koffie ga je op pad met een goed gevulde picknickmand. Sluit je middag af met een borrel of high-tea.

Maak - onder begeleiding van een gids - een bijzondere wandeling en eindig met een lunch bij Gouwe Stek. Of combineer een hight-tea met een bezoek aan de Mallemolen.

De arrangementen kunnen - net als bij de catering - op maat worden gemaakt.