Gouwe Stek Catering & Partyservice Hans de Gier Gemaalhuis Mallemolen Gouda

Hans de Gier 

Ik ben Hans de Gier en in september 2012 ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf, Gouwe Stek.

Na mijn opleiding tot kok, heb ik altijd in horeca en catering gewerkt. Koken - en alles wat daarbij komt kijken - is mijn passie. Ik geniet ervan als gasten het naar hun zin hebben. Ik doe er daarom alles aan om dat voor elkaar te krijgen.

Ik ben voor mezelf begonnen omdat ik daarmee alles zelf in de hand heb. Ik ben niet langer een schakel in het geheel. Omdat ik alles zelf regel, van inkoop tot opruimen, kan ik veel beter inspelen op de wensen van mijn gasten.

Gastvrijheid

Gastvrijheid is me met de paplepel ingegoten. Daar draait het bij Gouwe Stek allemaal om. Hoe de invulling van het feestje, jubileum of receptie er ook uitziet, ik zorg ervoor dat je gasten zich op hun gemak voelen.

Wat te vieren?

Heb je iets te vieren en wil je daar iets onvergetelijks van maken?
Neem dan eens contact met me op of kom op zaterdag gewoon even langs. 

Hans de Gier Profielfoto

Hans de Gier

Ik woon met veel plezier in Gouda, samen met mijn vrouw en 2 zoons. Naast mijn passie voor koken, ben ik een enthousiast fotograaf en houd ik van fietsen, zwemmen en skiën.