Driegangen weekend menu
Op zaterdag of zondag lekker uit eten, maar dan thuis. Dat doe je met het driegangen weekendmenu van Gouwe Stek. Zoveel mogelijk bereid met ingrediënten direct gehaald bij boeren, tuinders en telers uit het Groene Hart. Lekker en lokaal. 
De gerechten worden vacuüm verpakt zodat alle smaak behouden blijft. Thuis hoef je het alleen maar op te warmen. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je menu al half lauw is, voordat je aan tafel zit. Lekker en makkelijk.

Woensdag = stamppotdag
Voor de woensdag kun je een heerlijke stamppot bestellen. Voor als je geen tijd of geen zin hebt om zelf in de keuken te staan.

Steun de voedselbank
Met thuis uit eten van Gouwe Stek steun je ook de voedselbank Gouda. Van elke bestelling gaat 2,50 daar naar toe.

Bestellen, betalen ophalen of bezorgen
Bestel je menu voor vrijdag 12.00 uur. Het driegangen menu bestel je voor minimaal 2 personen. Je kunt de gerechten ook los bestellen (minimale bestelling: 40,-)
De stamppot kun je tot dinsdag 12.00 uur bestellen, minimaal voor 2 personen.
Stuur een WhatsAppje met je bestelling, naam, adres en de tijd waarop je het komt ophalen.  
Voor de betaling krijg je een Tikkie.

Ophalen doe je bij het Gemaalhuis. Op zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur. Op woensdag tussen 14.00 en 16.00 uur.
In Gouda, Reeuwijk en Haastrecht kun je je bestelling ook laten bezorgen. Dit kost 5,- extra. 

Weekendmenu: 30,- p.p.

Vooraf:
Biologishe pompoensoep met sinaasappel en creme fraiche (4,50)

Hoofdgerecht:
Runderstoof met vlees van de Veerstalhoeve (12,50)
  - aardappelgratin (5,-)
  - ratatouille (4,50)

Nagerecht:
Tarte tatin van kweeperen met siroop (5,50)
en boerenijs van het Klooster Haastrecht (2,50)

Extra's:

  • molenbreekbrood: 4,50
  • fles rode wijn: 15,-

Stamppotwoensdag: 12,50 p.p.

Deze week:

Andijviestamppot met huisgemaakte gehaktbal en jus

Liever een vegetarische gehaktbal? 
Dat kan natuurlijk ook. Geef dat dan even aan bij je bestelling.